Heiligen mogen voortaan wekelijks naar huis bellen, zegt kerkvorst

Redactie GFC Nieuws — Mormoonse missionarissen mogen voortaan maar liefst eenmaal per week naar huis bellen. Een forse stap voorwaarts, want eerder mocht dat slechts tweemaal per jaar. De First Presidency van de kerk maakte het heuglijke nieuws vrijdag bekend.

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, populair bekend als de mormoonse kerk, liet gisteren weten dat zendelingen met onmiddellijke ingang één dag per week, op ‘voorbereidingsdag’, mogen communiceren met hun families met brieven en e-mails, via telefoontjes, sms-berichten of videochats.

Tot en met eergisteren mochten zij alleen op Kerstdag en Moederdag naar huis bellen; mailen en brieven schrijven mocht vaker.

‘Voorbereidingsdag’ is de dag waarop de zendeling zich voorbereidt op de rest van de week. Dat is geen vaste, door de kerk voorgeschreven dag, maar wordt door de zendeling voor zichzelf bepaald.

De mormoonse kerk is gesticht door Joseph Smith Jr., die beweerde te handelen naar een goddelijk visioen.

Jezus Christus had hem verteld dat alle andere kerken fout zaten en dat hun geloofsbelijdenissen “een gruwel in zijn ogen” waren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up