Gruwelijke kinderverkrachtingen blijven India teisteren

De afgelopen dagen waren er in India meerdere gruwelijke verkrachtingsgevallen.

Na een golf van verkrachtingen en kindermoorden, werd een tienerjongen het afgelopen weekend verkracht door vier mannen.

Het incident vond zaterdagavond plaats toen de vier verdachten onder dwang de 13-jarige jongen meenamen naar een plantage waar zij hem verkrachtten.
De jongen moest hierna medisch worden behandeld. De daders zijn intussen door de politie gepakt.

In een ander geval werd een zevenjarig meisje ontvoerd toen ze voor haar woning stond. Vervolgens werd het kind verkracht en vermoord door een 48-jarige man. De politie heeft de verdachte gearresteerd.

Een derde geval betreft een 16-jarig meisje dat onder schot werd gehouden, terwijl ze werd verkracht. Het meisje werd bewusteloos aangetroffen in de woning van de verdachte die is ondergedoken.

Delen:

Meer nieuws

Bosinventarisatietraining voor Bigi Poika

De gemeenschap van het Inheems dorp Bigi Poika heeft een bosinventarisatie training gevolgd, die verzorgd werd door medewerkers van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)….

Delen:

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up