Gruwelijke dood dienstvrouw die werd afgevoerd naar ziekenhuis met komkommer in vagina

De gruwelijke dood van een Filipijnse dienstvrouw in Koeweit wiens lichaam “zwart en blauw” werd aangetroffen met een stukje komkommer in haar geslachtsdeel, heeft de relatie tussen de twee naties verder onder druk gezet.

De dood van nog een Filipijnse werker in de golfstaat wakkert weereens de diplomatieke crisis aan, terwijl het Zuidoost Aziatisch land – een grote exporteur van huishoudelijke krachten naar het Midden-Oosten – antwoorden eist van partners in Koeweit over de behandeling van haar migrerende werknemers.

Een werkgever in Koeweit is aangeklaagd voor moord, nadat Constancia Layo Dayag dood werd binnengebracht in een ziekenhuis. Het gaat om de zoveelste claim van mishandeling van Filipijnse huishoudelijke krachten.

De vrouw is doodgeknuppeld en werd vervolgens een stukje komkommer gestopt in haar vagina. De Filipijnse minister van Arbeid eist antwoorden en zegt dat de familie van de 47-jarige vrouw recht heeft op gerechtigheid.

Het afgelopen jaar werd een Filipijnse dienstvrouw, Joanna Demafelis (29), dood aangetroffen in een freezer in de woning van haar werkgevers. Het lijk werd pas een jaar na vermissing ontdekt.

Migrantenorganisaties in het land roepen de regering in de Filipijnen op om de export van krachten naar Koeweit te stoppen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up