Gruwelijke dood dienstvrouw die werd afgevoerd naar ziekenhuis met komkommer in vagina

De gruwelijke dood van een Filipijnse dienstvrouw in Koeweit wiens lichaam “zwart en blauw” werd aangetroffen met een stukje komkommer in haar geslachtsdeel, heeft de relatie tussen de twee naties verder onder druk gezet.

De dood van nog een Filipijnse werker in de golfstaat wakkert weereens de diplomatieke crisis aan, terwijl het Zuidoost Aziatisch land – een grote exporteur van huishoudelijke krachten naar het Midden-Oosten – antwoorden eist van partners in Koeweit over de behandeling van haar migrerende werknemers.

Een werkgever in Koeweit is aangeklaagd voor moord, nadat Constancia Layo Dayag dood werd binnengebracht in een ziekenhuis. Het gaat om de zoveelste claim van mishandeling van Filipijnse huishoudelijke krachten.

De vrouw is doodgeknuppeld en werd vervolgens een stukje komkommer gestopt in haar vagina. De Filipijnse minister van Arbeid eist antwoorden en zegt dat de familie van de 47-jarige vrouw recht heeft op gerechtigheid.

Het afgelopen jaar werd een Filipijnse dienstvrouw, Joanna Demafelis (29), dood aangetroffen in een freezer in de woning van haar werkgevers. Het lijk werd pas een jaar na vermissing ontdekt.

Migrantenorganisaties in het land roepen de regering in de Filipijnen op om de export van krachten naar Koeweit te stoppen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Dikker worden tijdens feestdagen -ondanks veel en lekker eten- kun je voorkomen of reduceren
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up