Green Events organiseert jongerentalentenjacht ‘WE GOT STARZZ’

Green Events start vrijdag met een jongerentalentenjacht ‘WE GOT STARZZ’ in Grun Dyari. De audities zijn een week geleden afgerond en 26 jongeren zijn na een screening toegelaten om mee te doen in de eerste ronde.

De organisatie heeft gemeend om een evenement te organiseren in de vakantieperiode zodat veel jongeren hun idool kunnen zien floreren. Jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieën zullen hun talenten laten zien door middel van zang, dans, rap, goochelen en cabaret.

De organisatie Green Events hanteert het format van het welbekende X-Factor, waarbij de deelnemers mogelijkerwijs op verschillende momenten zullen moeten optreden om als winnaar te eindigen.

Deelnemers kunnen prijzen winnen zoals laptops, smartphones, schoolpakketten, kleding, verschillende kleding accessoires maar ook schoonheidsbehandelingen.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up