Granman Aboikoni ondersteunt president in streven Surinaamse natie te verheffen

Granman Albert Aboikoni der Saramaccaners feliciteert president Desiré Bouterse, met zijn verjaardag namens het traditioneel gezag. De Granman is de mening toegedaan dat in deze tijd waar er een mondiale crisis heerst en waar alles moeilijk is geworden, het belangrijk is dat de bevolking de leiders ondersteunt.

“Met deze gedachten willen wij dus aangeven, dat wij de president ook ondersteunen in zijn streven om de Surinaamse natie naar een grotere hoogte te brengen. Wij willen ook aangeven dat wij onze bijdrage zullen en willen leveren waar die nodig is”, stelt Granman Aboikoni.

De Granman wenst het staatshoofd gezondheid en voorspoed toe op deze bijzondere dag. “Het gaat hem goed”, geeft de Granman tot slot aan.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up