Google Translate stuurt celebrity het bos in met onzintattoo als gevolg

Hoe krankzinnig ben je als je een tatoeage plaatst? Heel krankzinnig, als je niet eens weet wat je nieuwe lichaamsschilderij betekent.

Zoals in het geval van Naz Mila (26), een beroemde Azerbeidjaanse mediapersoonlijkheid die een bekend Turks gezegde op het welgevormde lichaam liet tatoeëren.

In het Turks zou er gestaan hebben: Sadece tanrı benim doğrularımı ve hatalarımı yargılayabilir, waarvan iedereen weet dat het – vrij vertaald – betekent “Alleen God kan mijn fouten en waarheden beoordelen”.

Voor het Engelse equivalent haalde Mila de Turkse tekst door de vertaler van Google waarvan het bekend is dat die, om het eufemistisch uit te drukken, niet bepaald foutloos vertaalt.

Zij kreeg als vertaling: “Ik kan een enkele god beoordelen met mijn fouten en fouten”.

En aangezien noch Mila, noch haar tatoeëerder voldoende kennis hadden van het Engels om de vertaling te beoordelen, loopt de realityster slash celebrity nu rond met op haar lijf de onzintekst “I can judge a single god with my wrongs and wrongs.”

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up