Gokverslaafde hakt vrouw in 60 stukken na verlies weddenschap

GFC NIEUWS- Een gokverslaafde is schuldig bevonden aan het doodkappen van zijn vrouw in een boze bui, nadat hij een weddenschap verloor.

Jalal Uddin, 47, heeft de 31-jarige Asma Begum gekapt aan haar hoofd, gezicht, nek en rug. De vrouw werd ruim 60 keren gekapt in hun flat in Canning, Oost Londen.

Enkele dagen voor de slachtpartij had de vrouw voor de zoveelste keer aangifte gedaan van mishandeling tegen Uddin. Het koppel kreeg vaker ruzie om geld, vanwege de gokverslaving van de man.

Hij sloeg haar vaker wanneer ze weigerde om hem geld te geven om te gaan gokken.

Uddin, die oorspronkelijk uit Bangladesh komt, ontkent de lugubere moord, maar werd na drie uren deliberatie in de rechtszaal veroordeeld.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up