GMSS organiseert ‘Customer journey in one day seminar’

General Marketing en Sales Solutions (GMSS) organiseert op donderdag 19 juli het ‘Customer journey in one day seminar’. De sprekers voor dit eendaagse seminar zijn Marcel van de L’Isle, CEO GMSS, en Vincent Hooplot, CEO Hooplot Associates Nederland.

Customer journey is nog steeds het modewoord in veel organisaties die bezig zijn met het verbeteren van hun dienstverlening. De daad bij het woord voegen, is echter wel een tweede.

Wat maakt dat een ‘Customer journey traject’ binnen een organisatie, nu ook een winnende Customer journey oplevert, is een vraag die van belang is binnen vele bedrijven. Meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst.

Programma

Het is een eendaagse seminar waar er verschillende topics aan de orde komen zoals: customer journey, customer journey mapping, buyers journey en employement journey. Het programma is samengesteld op basis van onze bevindingen, die wij hebben gedaan door middel van een onderzoek bij onze klanten.

Dit jaar wordt besproken hoe customer journey, de reis van de klant zo goed als mogelijk kan laten verlopen, zodat de klant een gemakkelijke beslissing kan nemen bij de aankoop van uw product of dienst. De reis van de klant wordt in kaart gebracht met customer journey mapping.

Wereldwijd vindt er een shift plaats naar een kopersmarkt, waarin consumenten steeds kritischer worden. Dit dwingt organisaties om nog beter te luisteren naar de klant, te achterhalen wie ze zijn en wat ze willen.

De grote kracht van de customer journey is dat het organisaties helpt om vraaggericht te kijken naar de dienstverlening in plaats van aanbodgericht. Op donderdag zullen de deelnemers de methodiek worden aangeleerd, zodat ze het direct kunnen toepassen in hun organisatie.(GFC)

Meer nieuws

Hiv-training voor gezondheidswerkers

Gezondheidswerkers (artsen en hiv-verpleegkundigen) van de RGD en enkele medewerkers van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) nemen deel aan een tweedaagse HIV-training, die vandaag van…

28 recreatieoorden in Para goedgekeurd

28 exploitanten van recreatieoorden hebben woensdag hun toestemming en goedkeuring ontvangen. Deze oorden zijn door het traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden…

Nieuwe procedure schrijf- en spelfouten CBB

Als gevolg van artikel 67a van het Burgerlijk wetboek kunnen kennelijke schrijf- of spelfouten en misslagen zonder tussenkomst van de rechter worden verbeterd. De bevoegdheid…

Dc Kenya Pansa neemt waar in district Para

Districtscommissaris (dc) Kenya Pansa van Brokopondo heeft woensdag de leiding van het district Para overgenomen van dc Armand Jurel. De burgermoeder zal voor een korte…

Officieel startsein rehabilitatie beddenhuis AZP

Vandaag wordt het officieel startsein gegeven voor rehabilitatie van het beddenhuis van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De ondertekening van de overeenkomst voor de renovatie…

Theatervoorstelling ‘Krape in actie’

De Werkplaats voor Podiumkunsten (Art Laboratorium Suriname en Lisibeti Music Performing Arts) organiseert dit weekend de jeugdtheatervoorstelling ‘Krape in actie’ in het Cultureel Centrum Suriname….

Scroll Up