GMSS organiseert ‘Customer journey in one day seminar’

General Marketing en Sales Solutions (GMSS) organiseert op donderdag 19 juli het ‘Customer journey in one day seminar’. De sprekers voor dit eendaagse seminar zijn Marcel van de L’Isle, CEO GMSS, en Vincent Hooplot, CEO Hooplot Associates Nederland.

Customer journey is nog steeds het modewoord in veel organisaties die bezig zijn met het verbeteren van hun dienstverlening. De daad bij het woord voegen, is echter wel een tweede.

Wat maakt dat een ‘Customer journey traject’ binnen een organisatie, nu ook een winnende Customer journey oplevert, is een vraag die van belang is binnen vele bedrijven. Meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst.

Programma

Het is een eendaagse seminar waar er verschillende topics aan de orde komen zoals: customer journey, customer journey mapping, buyers journey en employement journey. Het programma is samengesteld op basis van onze bevindingen, die wij hebben gedaan door middel van een onderzoek bij onze klanten.

Dit jaar wordt besproken hoe customer journey, de reis van de klant zo goed als mogelijk kan laten verlopen, zodat de klant een gemakkelijke beslissing kan nemen bij de aankoop van uw product of dienst. De reis van de klant wordt in kaart gebracht met customer journey mapping.

Wereldwijd vindt er een shift plaats naar een kopersmarkt, waarin consumenten steeds kritischer worden. Dit dwingt organisaties om nog beter te luisteren naar de klant, te achterhalen wie ze zijn en wat ze willen.

De grote kracht van de customer journey is dat het organisaties helpt om vraaggericht te kijken naar de dienstverlening in plaats van aanbodgericht. Op donderdag zullen de deelnemers de methodiek worden aangeleerd, zodat ze het direct kunnen toepassen in hun organisatie.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:

Launch e-ID Kaart en ingebruikname Printhouse

Onder grote publieke belangstelling vond vrijdagmorgen op het Centraal Bureau voor Burgerzaken aan de Kwattaweg de launch plaats van de Biometrische Identiteitskaart, e- ID kaart….

Delen:

Soft launch online marktplaats SUmarket

Met het lanceren van de online e-commerce platform voor Suriname, SUmarket, is er een digitale marktplaats ontstaan waar klanten ondernemingen makkelijk kunnen vinden of producten…

Delen:

Padieboeren Nickerie dienen petitie in

Padieboeren van Nickerie hebben vanmorgen een petitie bestemd voor president Desi Bouterse ingediend bij districtscommissaris Nisha Kurban. Delen:

Delen:
Scroll Up