GLAM Fashion Show 2018 groot succes

De Glam Fashion Show (GFS) die in het weekend is gehouden door GLAM Models is heel goed ingeslagen bij het publiek. De Fashion Show wordt voor de tweede keer georganiseerd door GLAM Models. Het doel is om jonge mode ontwerpers een platform te geven, zodat zij hun producten ten toon kunnen stellen aan geheel Suriname.

De producten die zij hebben laten zien die avond waren: bijouterieën, kleding, tassen, schoeisel, en andere designs.

Acheber Jamin, 2018 Fashion Director van de GFS2018, zegt dat hij met het thema van dit jaar “higher heights” entrepreneurs wil aantonen dat zij meer winsten kunnen genereren voor hun onderneming.

Dit jaar waren er negen mode-ontwerpers: Gerson Dean, Rumarlo Lont, Laquendha Daparoe, Erica Dosoe, Heavely Pavion, Jenevieve Apinsa, Tahiera Kasterie, Chloe Benschop, Chenifa Lehman en een Fashion Boutique: Rose25 (Raiza Linkers).

Ook was er een Fashion Market in de Conference room van Lalla Rookh waarbij de participanten hun producten konden verkopen.

GLAM Models wil met deze show ondernemerschap en werkgelegenheid stimuleren in Suriname, omdat zij gelooft dat het een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de economie.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up