GLAM Fashion Show 2018 groot succes

De Glam Fashion Show (GFS) die in het weekend is gehouden door GLAM Models is heel goed ingeslagen bij het publiek. De Fashion Show wordt voor de tweede keer georganiseerd door GLAM Models. Het doel is om jonge mode ontwerpers een platform te geven, zodat zij hun producten ten toon kunnen stellen aan geheel Suriname.

De producten die zij hebben laten zien die avond waren: bijouterieën, kleding, tassen, schoeisel, en andere designs.

Acheber Jamin, 2018 Fashion Director van de GFS2018, zegt dat hij met het thema van dit jaar “higher heights” entrepreneurs wil aantonen dat zij meer winsten kunnen genereren voor hun onderneming.

Dit jaar waren er negen mode-ontwerpers: Gerson Dean, Rumarlo Lont, Laquendha Daparoe, Erica Dosoe, Heavely Pavion, Jenevieve Apinsa, Tahiera Kasterie, Chloe Benschop, Chenifa Lehman en een Fashion Boutique: Rose25 (Raiza Linkers).

Ook was er een Fashion Market in de Conference room van Lalla Rookh waarbij de participanten hun producten konden verkopen.

GLAM Models wil met deze show ondernemerschap en werkgelegenheid stimuleren in Suriname, omdat zij gelooft dat het een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de economie.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up