Gewest Para roept verkeersafdeling in het leven

Het Korps Politie Suriname heeft vanwege de verkeersintensiteit op de openbare wegen in het zuiden van Suriname, met name in de districten Para en Wanica, met ingang van donderdag 1 november de afdeling Verkeer ingesteld. Deze afdeling is gehuisvest in het politiebureau Rijsdijk in het district Para.

De taken van deze afdeling zijn het surveilleren op de Indira Gandhi-, de Kennedy- en de Marten Luther Kingweg (Highway).

Deze afdeling zal ook assistentie verlenen bij roadblocks, het begeleiden van zwaar materieel, het verkorten van de aanrijtijd bij calamiteiten, het surveilleren nabij de vakantie oorden langs de verharde wegen, het bevorderen van een veilig verkeer over deze wegstrekkingen en het tegengaan van de verkeerscriminaliteit.

De hierboven genoemde werkzaamheden zullen op de motorfiets worden verricht.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up