Gerrit Pollack overhandigt boek aan president Bouterse

‘Zo leer ik autorijden’, is de titel van het boek dat Gerrit Pollack heeft overhandigd aan president Desiré Bouterse.

Het gaat om het praktijk rijden dat verwoord is in een boek. Het staatshoofd gaf aan dat wij met dit boek als land een trapje hoger zijn gekomen, omdat dit soort materiaal ontbrak in het verleden.

“Het is een belangrijke bijdrage wanneer we kijken naar wat om ons heen gebeurt. Laten we ons toespitsen op het autorijden in het algemeen en de vele brokken die nog steeds worden gemaakt”, sprak president Bouterse. Het staatshoofd hoopt dat dit boek een bijdrage zal leveren aan het tegengaan van de vele ongelukken in het verkeer.

‘Zo leer ik autorijden’, is het tweede boek dat Pollack heeft uitgebracht. Zijn eerste boek handelde over het theoretisch gedeelte.

Pollack zegt dat de praktijklessen nog nooit eerder in boekvorm zijn uitgebracht. Eerder zijn er wel stencils gemaakt om de informatie zo snel als mogelijk te verschaffen aan de leerlingen.

Verder merkte Pollack op dat het voor hem makkelijk was om onderzoek te doen, omdat hijzelf ook rijschoolhouder en rijinstructeur is. Het heeft ongeveer drie maanden geduurd om het boek in elkaar te zetten. Suriname bevindt zich nu ook in de lijn van landen, waar er lesmateriaal in boekvorm is gegoten.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up