Gerda uit Paramaribo: ik had vreselijke pijnklachten, maar nu gelukkig niet meer

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE– “Ik kon nauwelijks goed lopen door de vreselijke pijn aan mijn knieën, maar nu gaat het echt vele stukken beter. Voor mij gelukkig geen pijnstillers meer. Het is niet meer nodig want mijn pijnklachten zijn nu veel minder sinds ik met de nieuwe DLPA- behandeling ben begonnen. Voor mij is dit meer dan een fantastisch resultaat”, zegt de 52- jarige Gerda uit Paramaribo.

Gerda had jarenlang pijnen aan de nek, schouders en knieën en heeft gebruik gemaakt van de nieuwe DLPA- olie/behandeling uit Duitsland. Ook veel andere personen met pijnen of andersoortige klachten laten vaker weten weten dat ze zeer positieve resultaten behalen met de natuurlijke DLPA- behandeling.

De DLPA- behandeling wordt in Suriname alleen bij CONSTANTIN AAN DE BUTAANSTRAAT 4 IN TOURTONNE 5 in Paramaribo (454682 / 8914140) uitgevoerd en duurt een uur. De succesvolle natuurlijke behandeling is voor een ieder betaalbaar gemaakt en kost SRD 25,- per keer.

Verscheidene internationale onderzoekingen hebben aangetoond dat de natuurlijke DLPA- behandeling bijzonder goed helpt bij pijnklachten en andersoortige problemen van de nek, schouders, rug, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten of stijve spieren en gewrichten. Maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte en hoge bloeddruk gerelateerde klachten, lusteloosheid, snurken, impotentie en andere klachten kunnen goed behandeld worden met DLPA.

Volgens de zeer ervaren Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke is de DLPA- behandeling momenteel de beste aanpak om klachten op een natuurlijke manier te verminderen of weg te nemen.

Ook een Europees gediplomeerde expert van Constantin zegt aan GFC Nieuws dat de DLPA – behandeling ’s werelds beste en gezondste methode is om diverse lichamelijke klachten op natuurlijke wijze te reduceren. “Talrijke internationale onderzoekingen hebben dat onomstotelijk aangetoond. Met een prijs van SRD 25,- per behandeling van een uur is het bovendien voor een ieder in Suriname betaalbaar gemaakt”, is de uitleg.

EFFECTIEF BIJ VERSCHILLENDE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, jicht, slechte doorbloeding, impotentie, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken en stress.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of klikken op deze link voor meer details> CONSTANTIN NATUURLIJKE BEHANDELINGEN

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up