Geloven willen Egyptische sarcofaag (stinkend bad met botten en rood vocht) leegdrinken

De ‘schat’ in de Egyptische sarcofaag die deze week geopend werd, bleek niets meer dan een aantal botten in een stinkend bad van rood vocht. Toch willen bijna 6.000 mensen die kuip nu leegdrinken. Al is dat waarschijnlijk geen erg gezond idee.
Nadat enkele bouwvakkers in Alexandrië twee weken geleden een 2000 jaar oude sarcofaag ontdekte, hoopte geschiedkundigen wereldwijd op een verloren gewaande schat die de geschiedenis op zijn kop zou zetten.

De teleurstelling was groot toen het deksel gelicht werd en er enkel drie mummies in ‘zeer slechte conditie’ in te vinden waren. Ze dreven in een flink bad roodbruin ‘water’ dat een ondraaglijke stank vrijgaf. De site moest ontruimd worden omdat de walm zo indringend was.

Toch willen enkele bijgelovige internetgebruikers het goedje nu opdrinken. Een zekere Innes McKendrick startte een petitie op change.org om de vloeistof samen naar binnen te werken. Al bijna 6.000 dorstigen ondertekenden het document.

Foto: Reuters

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up