Frosty slaat terug: vandalen bijten hun tanden stuk op sneeuwman

Redactie GFC Nieuws

Karma is a bitch, en daar kwam een vandaal hardhandig achter. Een baldadig type wilde een enorme sneeuwpop vernielen, maar de pop sloeg terug.

Cody Lutz had in de Amerikaanse staat Kentucky bezoek van zijn verloofde. De twee waren verrukt door de enorme sneeuwval en hadden een fantastisch weekend met sleeën en sneeuwballen gooien.

Natuurlijk was de pret niet compleet zonder een sneeuwpop. Het tweetal bouwde een verschrikkelijke sneeuwman op een ondergesneeuwde boomstronk.

Dankzij de stronk haalde hun pop een hoogte van bijna 3 meter.

Alle voorbijgangers waren superenthousiast en lieten dat ook merken door luid getoeter. Maar niet iedereen was even sportief.

Iemand probeerde hun sneeuwman omver te rijden. Alleen had de onverlaat niet in de gaten dat de benen van de pop in feite een massief stuk hout was.

Frosty de sneeuwman staat er nog steeds, alleen heeft hij nu de afdruk van een gekreukte bumper op kniehoogte.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up