Flow: Wellness & Health Event

Het tweedaags evenement wordt georganiseerd door Houttuyn Wellness River Resort en Orga Nice en zal dienen als een interactief platform voor de lokale en Caraïbische gemeenschap om in contact te komen met de laatste ontwikkelingen, producten en diensten op het gebied van Wellness, en om kennis op te doen over welzijn en gezondheid.

Het evenement zal op Houttuyn Wellness River Resort worden gehouden en zal bestaan uit een combinatie van (interactieve) presentaties, workshops en activiteiten. Deze zullen worden verzorgd door bekende, deskundige en ervaren personen die hun kennis over verschillende aspecten van gezondheid en welzijn zullen delen.

Er zal aandacht zijn voor de diverse domeinen van Wellness en wel op het terrein van het lichamelijke, mentale, spirituele, financiële, sociaal-emotionele. Er zal tevens aandacht zijn voor gezonde voeding.

Beurs

Tevens komen bezoekers in contact met aanbieders van producten en diensten die diverse gebieden van gezondheid en welzijn stimuleren. Er zal een beurs zijn die bestaat uit circa 45 beschikbare stands welke worden ingevuld door diverse organisaties en bedrijven.

Presentaties en workshops

Er wordt dagelijks een sprekers- en workshopprogramma aangeboden met een diversiteit aan onderwerpen om mensen te inspireren en motiveren om te komen tot een Flow in gezondheid, werk, relaties, spiritualiteit, voeding, beweging en creativiteit.

Bezoekers registratie link: https://goo.gl/2N8szD
(GFC)

Meer nieuws

Dholak masterclasses in Suriname

Van 25 juni tot en met 29 juni worden er masterclasses voor de Dholak verzorgd door Soerin Ramkhelawan, gecoördineerd door Sociaal-culturele en sportvereniging (SCSV) SEWA….

Kersten viert 250-jarig bestaan

Op 29 juni zal Kersten ( C. Kersten en Co.) haar 250-jarig bestaan herdenken. Kersten, het meest gediversifieerde concern in Suriname en het oudste handelshuis…

Illegale en smerige kantine in Rainville gesloten

Bestuursambtenaren van het ressort Rainville hebben donderdag een kantine gesloten. Bij controle is een zeer onhygienische kook- en verkoopruimte aangetroffen. De kantinehouder heeft bovendien geen…

RBTP houdt twee supermarktdieven aan

De 40-jarige Ramon M. en Humphrey B. (48) zijn door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Dit duo heeft op donderdag 7…

Scroll Up