Fernandes Bottling start #BeSanta-beweging

Tijdens dit kerstseizoen nodigt Fernandes Bottling Company eenieder uit om deel uit te maken van de #BeSanta-beweging; het gebaar van openhartig geven aan elkaar om daarmee een klein maar toch groot verschil te maken in de levens van anderen. Een maaltijd klaarmaken en delen met een ander, helpen cadeau’s in te pakken of zelf cadeau’s maken, zijn enkele voorbeelden die Fernandes Bottling in het kader van deze Coca-Cola campagne rondom Kerst voorstelt.

“Kerst is de tijd van het jaar waar we mooie dingen vieren en bijzondere momenten met elkaar delen, en Coca-Cola wil mensen graag stimuleren meer van deze bijzondere momenten te beleven. We nodigen dan ook een ieder uit om mee te doen en de waarden die wij binnen ons bedrijf in deze tijd uitdragen; eenheid, plezier, vriendelijkheid, optimisme en hoop ook verder te verspreiden”, legt Ayida Slooten, Brand & Communication Manager, uit.

“#BeSanta is een beweging die een ieder moet inspireren om te genieten van de kerstsfeer en dit zoveel mogelijk te delen”.

Onderdeel van de campagne zijn onder andere een tv-commercial en advertenties op social media, met als hoogtepunt de jaarlijks terugkerende Coca-Cola Christmas Caravan.

“De Coca-Cola Christmas Caravan is inmiddels een vast onderdeel geworden van de kerstviering door Fernandes Bottling Company,” legt Slooten uit. Voor de vijfde keer rijdt de Coca-Cola Christmas Caravan vanaf 13 december 2door de straten van Paramaribo, Wanica, Saramacca en Commewijne, om de kerstsfeer te delen.

De Christmas Caravan bestaat uit verlichte Coca-Cola trucks. Op 21, 22 en 23 december vindt dan de Happiness Stop plaats op het voormalig Vlaggenplein, naast het Onafhankelijkheidsplein.

Tijdens de Happiness Stop kunnen bezoekers meedoen aan verschillende spelletjes en genieten van entertainment.

De grootste attractie tijdens de Happiness Stop is het maken van een foto met de Coca-Cola Santa. Voor deelname aan de spelletjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan de Paramaribo Zoo en Bureau Dak- en Thuislozen Latour.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up