Fernandes Bottling start #BeSanta-beweging

Tijdens dit kerstseizoen nodigt Fernandes Bottling Company eenieder uit om deel uit te maken van de #BeSanta-beweging; het gebaar van openhartig geven aan elkaar om daarmee een klein maar toch groot verschil te maken in de levens van anderen. Een maaltijd klaarmaken en delen met een ander, helpen cadeau’s in te pakken of zelf cadeau’s maken, zijn enkele voorbeelden die Fernandes Bottling in het kader van deze Coca-Cola campagne rondom Kerst voorstelt.

“Kerst is de tijd van het jaar waar we mooie dingen vieren en bijzondere momenten met elkaar delen, en Coca-Cola wil mensen graag stimuleren meer van deze bijzondere momenten te beleven. We nodigen dan ook een ieder uit om mee te doen en de waarden die wij binnen ons bedrijf in deze tijd uitdragen; eenheid, plezier, vriendelijkheid, optimisme en hoop ook verder te verspreiden”, legt Ayida Slooten, Brand & Communication Manager, uit.

“#BeSanta is een beweging die een ieder moet inspireren om te genieten van de kerstsfeer en dit zoveel mogelijk te delen”.

Onderdeel van de campagne zijn onder andere een tv-commercial en advertenties op social media, met als hoogtepunt de jaarlijks terugkerende Coca-Cola Christmas Caravan.

“De Coca-Cola Christmas Caravan is inmiddels een vast onderdeel geworden van de kerstviering door Fernandes Bottling Company,” legt Slooten uit. Voor de vijfde keer rijdt de Coca-Cola Christmas Caravan vanaf 13 december 2door de straten van Paramaribo, Wanica, Saramacca en Commewijne, om de kerstsfeer te delen.

De Christmas Caravan bestaat uit verlichte Coca-Cola trucks. Op 21, 22 en 23 december vindt dan de Happiness Stop plaats op het voormalig Vlaggenplein, naast het Onafhankelijkheidsplein.

Tijdens de Happiness Stop kunnen bezoekers meedoen aan verschillende spelletjes en genieten van entertainment.

De grootste attractie tijdens de Happiness Stop is het maken van een foto met de Coca-Cola Santa. Voor deelname aan de spelletjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan de Paramaribo Zoo en Bureau Dak- en Thuislozen Latour.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up