Feestvergadering ABOP te Brownsweg

Op maandag 11 februari wordt de politieke partij ABOP 29 jaar.

In verband hiermee wordt op zondag 10 februari een feestvergadering in het district Brokopondo gehouden in de Krutu Oso Brownsweg.

In aanloop naar dit evenement hebben de ABOP-jongeren in het district de noden van de bevolking geïnventariseerd. De focus van de partij: bevrijding uit armoede en het groeien van de middenklasse, was hierbij centraal.

Behalve geflyerd, hebben de jongeren ook sportmaterialen aan de gemeenschap gedoneerd. Enkele jongeren hebben deze materialen aan de hoofdkapitein Henk Finisie, kapitein Erwien Maawie en DR-lid Edwien Weewee overhandigd.

“God heeft ons een jaartje gratis erbij gegeven, dan moeten wij gratis aan de gemeenschap geven”, zegt Stefanus Ligorie, voorzitter van de ABOP-jongeren.

Het evenement was zeer geslaagd en de bewoners van het district hebben zich spontaan aangesloten. Vooral de jongeren van Bronsweg en omgeving hebben hun interesse in de ABOP getoond, meldt de partij.

De jongerenvleugel wil in 2020 het verschil uitmaken en zetels voor de partij binnenhalen. Dit wordt bij de feestvergadering op Bronsweg gepresenteerd.

De slogan is Kumutu A Di Dungu Ko A Limbo, Komoto Na Dungru Ko A Ini A Leti (Kom uit de Duisternis en kom in het Licht)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up