FDA bindt strijd aan tegen sigaretten met een smaakje

De Amerikaanse consumentenwaakhond Food and Drug Administration (FDA) zal de verkoop van gearomatiseerde e-sigaretten sterk beperken. De maatregel gaat waarschijnlijk al de komende week in.

E-sigaretten verdwijnen uit de meeste supermarkten en benzinestations. Bovendien komt er een strenge leeftijdscontrole bij online verkoop.

De bedoeling is e-sigaretten minder bereikbaar maken voor kinderen, omdat het gebruik in deze groep sterk toeneemt. Sigarettenmakers verkopen nicotinevloeistoffen met smaken als mango en komkommer.

Onder de nieuwe regels is het winkels niet toegestaan ​​om gearomatiseerde e-sigaretten in voorraad te hebben, tenzij het verkooppunt niet toegankelijk is voor minderjarigen.

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up