Fantastisch! Ik wist nooit hoe goed het voelde om een slanke vrouw te zijn

“Nooit heb ik mij zo mooi gevoeld. Zo vrij, gezond, slank en mooier door het leven gaan is fantastisch. Ik ben zoveel gelukkiger nu. Nee, eigenlijk ben ik nu pas gelukkig. In mijn periode als dik kind en jonge vrouw heb ik mij nooit gelukkig gevoeld. Het was altijd zeer ongemakkelijk”, zegt de 34- jarige Chandra aan GFC Nieuws.

“Ik weet nog dat ik met kleren aan in Cola kreek ging zwemmen omdat ik mij diep schaamde voor zoveel vet dat overal uitpuilde. Mijn buik die wel een half meter naar buiten leek te hangen. Vreselijk, het was allemaal zo ongemakkelijk”!

Volgens Chandra woog zij langere tijd meer dan 90 kilo. “Het leven als dik persoon was helemaal niet prettig. Ik voelde mij eigenlijk licht gehandicapt en veel leuke dingen in het leven gingen aan mij voorbij”.

De jonge vrouw weegt nu iets meer dan een een derde minder, weegt nu 58 kg en zegt dat ze aan een nieuw veel beter leven is begonnen.

“Door een speciale kuur bij Constantin met Grannur in combinatie met Gemberslank en HIIT ben ik in een korte tijd meer dan een derde van mijn lichaamsgewicht kwijtgeraakt en heb nu een beter en nieuw leven gekregen. Mensen die niet met overgewicht te maken hebben kunnen het zich niet voorstellen”, vervolgt ze opgetogen.

“Ik kan nu gewoon binnenlopen in elke boetiek om mooie kleren te kopen. Dat kon voorheen echt niet. Het was een drama want de kleding zat niet mooi toen ik 90 kg woog. Het was simpelweg niet om aan te zien in de spiegel als ik een jurk aanhad en mijn buik puilde vreselijk uit”.

“Nu krijg ik alleen maar complimenten van een ieder uit mijn omgeving. Ik ga tegenwoordig zelfs in een badpak zwemmen in Torarica en voel mij supermooi! Dat was eerder echt onmogelijk”. 

“Ik voel mij bovendien veel gezonder, mooier en geniet echt veel meer van het leven. Ik raad een ieder die te dik is aan om er wat aan te doen. Je kan veel meer genieten van het leven als je slank bent”, aldus het advies van Chandra.

Een ervaren Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin die Chandra begeleidt beaamt de gezondheids- en andere voordelen van afslanken. “Dik zijn kan een heleboel problemen met zich meebrengen. Het is zeer ongezond en daarenboven helemaal niet mooi”, stelt de ervaren expert.

 

 

 

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Veel poep, urine en slijm in zwembaden

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel bezoekers van zwembaden, 1 op de 5 mensen, zijn te lui om gebruik te maken van het toilet en plassen ongestoord…

Delen:

Knakkende nek leidt tot beroerte

Redactie GFC Nieuws — Josh Hader (28) had midden maart een zere nek. Hij probeerde de pijn met rekoefeningen weg te werken, door zijn nek…

Delen:

Meer behoefte aan junkfood bij slaapgebrek?

Een nieuwe studie gepubliceerd in het vakblad Journal of Neuroscience bevestigt dat mensen die te weinig hebben geslapen, meer behoefte hebben aan calorierijke voeding dan…

Delen:

Wat is diabetische retinopathie?

Diabetische retinopathie is een degeneratieve aandoening van de bloedvaten van het netvlies die voorkomt bij mensen met suikerziekte (diabetes). Het netvlies is de lichtgevoelige laag…

Delen:

Vaker gedragsproblemen bij huilbaby’s

De stress en de zware zorg die een moeder van een huilbaby ervaart, kunnen de ontwikkeling van haar kind beïnvloeden. Dat toonde psychiater Laetitia Smarius…

Delen:

EU wil minder transvetten in voeding

De Europese lidstaten hebben een voorstel van de Europese Commissie onderschreven om een wettelijke limiet te stellen aan de hoeveelheid industriële transvetten in voedsel. Volgens…

Delen:
Scroll Up