Facebook-gebruikers kunnen in beroep tegen gerapporteerde berichten

Facebook laat gebruikers in beroep gaan tegen beslissingen over gerapporteerde berichten omtrent online pesten en intimidatie.

Zowel de auteur van een offline gehaald bericht als de melder van een bericht dat niet offline is gehaald, kunnen tegen de beslissing bezwaar aantekenen, meldt Facebook dinsdag op een blog.

In april kondigde Facebook al aan dat gebruikers berichten omtrent naaktheid, seksuele handelingen, haatzaaien en geweld opnieuw konden laten beoordelen. Pesten en intimidatie zijn nu aan dit rijtje toegevoegd.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up