Facebook down, miljoenen gedupeerden in vele landen

Miljoenen Facebookverslaafden zaten vandaag zonder hun favoriete speelgoed: het sociaal medium had te maken met een grote storing waar een fors gebied van te lijden had.

DownDetector, een website die downtimes registreert, meldde dat grote delen van de Verenigde Staten, een deel van Mexico, Brazilië en andere Zuid-Amerikaanse landen, geraakt waren.

Ook WhatsApp en Facebook Messenger lagen enige tijd plat. Instagram leek geen last te hebben van de storing.

Vanwege de interruptie was het ook niet mogelijk Facebook te gebruiken om in te loggen op andere websites.

’s Middags was het probleem voor het grootste deel opgelost, hoewel internetters op DownDetector meldden nog steeds last te hebben van de storing. 

Foto: Total Uptime

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up