Ex-verpleger praat over ‘vampier moordenaar’ die bloed vermoorde vrouw dronk

GFC NIEUWS- Een ex- psychiatrische verpleegkundige bij een gevangenis heeft in zijn jongste boek getailleerde informatie verschaft over een sadistische moordenaar die het bloed van een oudere buurvrouw dronk.

Moordenaar Mathew Hardman verwijderde het hart van de 90-jarige Mabel Leyshon nadat hij haar 22 keer stak in haar woning in in Anglesey (Wales) in 2001. De jongen was toen slechts 17 jaar.

Hardman was een van de wreedste criminelen die Chris Kinealy, 67, heeft behandeld in de Categorie B Altcourse gevangenis.

Chris zegt dat hij Hardman nooit zal vergeten.

Chris vertelt: “Ik zat in mijn kantoortje. Een 17-jarige jongen met blond haar en blauwe ogen kwam de binnen kamer en vroeg ik als de dokter was.”

“Ik zei dat ik een psychiater was en vroeg hoe hij zich voelde?”

“Hij reageerde met een brede grijns op zijn gezicht dat dit het meest spannende was dat hij had meegemaakt.”

“Deze jongen heeft een oude vrouw doodgestoken en haar ingewanden uitgerukt. Hij wikkelde haar hart in krant en dronk haar bloed, met de bedoeling dat hij zou veranderen in een vampier en eeuwig zou leven.”

Hardman, die een levenslange gevangenisstraf kreeg, heeft nooit spijt betuigd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up