Ex-prof bowler Kellen Winslow riskeert levenslange gevangenisstraf voor verkrachting dakloze vrouw

Ex-proffesionele bowler Kellen Winslow is door de rechter veroorddeld voor verkrachting van een dakloze vrouw (58) en riskeert een levenslange gevangenisstraf.

De vrouw werd vorig jaar verkracht in San Diego. De uitspraak van maandag is uitgesteld, omdat de rechtbank nog bezig is met twee andere verkrachtingszaken tegen Winslow. Hij wordt verdacht van de verkrachting van een tienermeisje dat bewusteloos was en een vrouw die hij een lift gaf.

De jury beschuldigde Winslow, die speelde voor Cleveland, Tampa Bay, New England, de New York Jets en tijdens de Pro Bowl in 2008, in een vierde zaak van ontucht. Hij is echter onschuldig bevonden in een andere zaak, waarbij een 77-jarige vrouw hem beschuldigde van masturbatie in een bubbelbad en wel in het openbaar.

Volgens de rechter heeft Winslow misbruik gemaakt van zijn macht.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up