Er is een goede kans dat je koffie vermalen kakkerlakken bevat

GFC NIEUWS- Sommige mensen kunnen hun dag niet starten zonder koffie, maar een heleboel mensen zullen waarschijnlijk hun koffiegewoonte aan een kant zetten na het lezen van dit artikel.

De meesten van ons die zich geen koffieshop-achtige machine kunnen veroorloven om hele bonen te verwerken, schaffen grote blikken of pakken vooraf gemalen koffiebonen aan die weken meegaan.

Een aantal mensen ontwikkelt een allergische reactie na het gebruik van deze type koffie. Het lijkt misschien onschuldig, maar is dat zo?

Verkeerd. De reden waarom ze een allergische reactie ervaren, zal je kippenvel geven.

Dat komt, omdat als je koffie drinkt die gemaakt is van vooraf gemalen bonen, is er een grote kans dat je ook vermalen kakkerlakken drinkt.

Professor Douglas Emlen van de University of Montana deed onderzoek naar vermalen koffiebonen nadat ze last kreeg van allergie.

Uit zijn bevindingen bleek dat voorgemalen koffie wordt verwerkt uit enorme voorraad stapels die besmet raken met kakkerlakken.

Hij legde uit dat er weinig kan worden gedaan om de wezens uit te filteren, waardoor ze allemaal samen met de bonen worden gemalen. Voel je je al ziek? Hier is iets meer.

Volgens Amerikaanse standaarden mogen koffiebonen maar liefst 10 procent insectenvuil en insecten bevatten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up