Energiebeurs geeft meer inzicht over energieproducten en diensten

De Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft maandag de eerste en grootste Energiebeurs in Suriname georganiseerd. Tot en met 11 oktober kan het publiek in het Lala Rookh gebouw terecht voor meer informatie over energieproducten en diensten. Het doel van de beurs is het verhogen van de bewustwording omtrent energie efficiëntie producten, diensten en maatregelen alsook de voordelen van de implementatie van hernieuwbare energieën.

Vicepresident Michael Ashwin Adhin verrichtte de opening. Jennifer Geerlings-Simons, voorzitter van De Nationale Assemblee, was ook aanwezig bij de opening en sprak de aanwezigen toe. Tijdens de beursdagen worden in het veelzijdig programma onderwerpen als renewable energy (RE) en energy efficiency (EE) belicht.

Het bedrijfsleven, instanties en relevante organisaties zijn in de gelegenheid om hun EE & RE diensten en producten tentoon te stellen en de gemeenschap te adviseren.

De organisaties en bedrijven die vertegenwoordigd zijn op de beurs verzorgen presentaties over implementatie van relevante projecten en de EBS besteedt aandacht aan de uitdagingen die zij tegenkomt in het werkveld.

Na de presentaties treden de organisaties en bedrijven in dialoog met de consument, het bedrijfsleven, educatie instellingen en anderen.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up