Empowering Teachers Day voor docenten PTC

Het Polytechnic College Suriname (PTC) heeft in de afgelopen periode een speciale dag georganiseerd voor zowel haar docenten in Paramaribo als in Nickerie.

Deze dag was bedoeld om de docenten van het PTC extra waardering te tonen voor het werk dat zij het afgelopen college jaar hebben verricht.

Op 27 oktober 2018, in Paramaribo, werden de docenten toegesproken door de directeur van het PTC, Robby Holband. Ook kregen zij een pep talk van de Suriname Suripop winnaar, Byciel Waatsaam.

Op 11 januari werden de docenten ook toegesproken door directeur Holband
en Anish Rambaran Mishre, coördinator van het PTC in Nickerie.

Holband bedankte de docenten voor hun harde werk het afgelopen collegejaar. Ook motiveerde hij de docenten zich te blijven inzetten en een inspiratie te zijn voor de studenten. Hij drukte de docenten op het hart de studenten ten alle tijde bij te staan. Ook maakte hij kenbaar meer afgestudeerden van PTC Nickerie te willen afleveren.

Deze dependance telt 20 docenten en 87 studenten. De studenten staan
ingeschreven voor de programma’s: Agronomie, Elektrotechniek, Informatie- en Communicatie Technology, Infrastructuur en Werktuigbouwkunde.

Op deze Empowering Teachers Day hebben de docenten mogen genieten van leuke
muziekoptredens, team building spelletjes, inspirerende video’s en lekker eten en drinken.

De docenten waren heel dankbaar en kijken uit naar een herhaling van soortgelijke motiverende evenementen.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up