Eigenares restaurant mishandeld

De politie van ressort Centrum heeft vorige week donderdag de 34-jarige Ron H. in verzekering gesteld voor mishandeling. Ron wordt ervan verdacht een restauranthoudster aan de Waterkant te hebben mishandeld. Dit meldt het KPS.

Volgens het onderzoek viel Ron de klanten in de zaak lastig. De vrouw sprak hem aan en vroeg hem de plaats te verlaten. Dit viel niet in goede aarde bij Ron.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, waarna de herrieschopper de vrouw enkele vuistslagen toebracht.

Ron werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.(GFC)

Meer nieuws

Huurauto verduisterd en doorverkocht

De recherche van regio Oost heeft op donderdag 5 juli de 42-jarige Steve L. voor verduistering van een voertuig en de 52-jarige Dharminderkoemar A. voor…

Inbreker (50) door politiekogel geraakt

De 50-jarige Steven. B is zaterdagochtend door een politieambtenaar geschoten in zijn been. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP….

WK-dag voor de Papegaatjes

Peuterschool en Kinderdagverblijf “De Papegaaitjes” heeft een WK-dag georganiseerd voor de kinderen. Deze sportdag werd vrijdag gehouden op het Plein van 12 mei. Minister Lalinie…

Scroll Up