Eczeem baby was zo ernstig dat zijn moeder hem niet kon knuffelen

GFC NIEUWS- Een verdrietige moeder was niet in staat om haar babyjongen te knuffelen, nadat hij eczeem ontwikkelde, zo extreem dat hij gewikkeld moest worden in verband.

Angelo Berry was enkele weken oud toen hij een ernstige vorm van huidconditie ontwikkelde die een jeukende, pijnlijke huid veroorzaakte en zijn heel gezicht en lichaam bedekte. Ook zijn haar viel uit.

Chiara Berry uit Warrington, Liverpool (Engeland) zegt dat haar zoon geen problemen had bij de geboorte, totdat ze na zes weken iets vreemd zag op zijn huid.

Bij een hoog percentage van patiënten met constitutioneel eczeem ontstaat de aandoening in het eerste levensjaar. Er verschijnt dan een rode, erg jeukende, vochtige uitslag van de huid, met blaasjes, papels, puistjes, kloofjes, schilfers en korstjes.

Uiteindelijk werd de baby in het ziekenhuis opgenomen voor onderzoek. Daar werd ontdekt dat hij leed ernstige vorm van atopisch eczeem, een vorm van eczeem die op elke leeftijd kan voorkomen.

Het maakt deel uit van het atopisch syndroom waartoe ook astma, rinitis en conjunctivitis worden gerekend. Constitutioneel eczeem is een immuunziekte.

Vanwege de aard van zijn conditie moest hij van de artsen en creme gebruiken die eigenlijk bestemd is voor volwassenen. Daarna moest hij gewikkeld worden met verband.

Na enige tijd herstelde de huid van de baby, maar hij moet regelmatig het ziekenhuis bezoeken. Gebleken is dat hij allergisch is tegen verse tomaten en sommige noten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up