Echtgenote ontdekt op Facebook dat haar vermiste man getrouwd was met internetliefde

Een Schot die door zijn vrouw als vermist werd opgegeven, is enkele dagen later meer dan 7.200 kilometer verder veilig en wel opgedoken in de Amerikaanse staat Utah. De echtgenote (38) nam een vlucht naar de VS om er te trouwen met zijn geheime liefje (35) die hij had leren kennen op Facebook.

Zijn compleet verraste vrouw, waarmee hij 27 jaar is getrouwd en samen twee kinderen hebben, wist van niets en zag foto’s van het pasgehuwde koppel op de sociale media opduiken.

De man verklaarde op 20 juli aan zijn vrouw dat hij voor een paar dagen een familielid zou bezoeken, maar keerde op 23 juli niet terug. De vrouw schakelde hierop de politie in. De speurders troffen zijn auto aan bij het huis van zijn zus, maar stopten nog dezelfde dag het onderzoek naar de verdwijning.

De man had de politie zelf gecontacteerd en meldde veilig en wel te zijn. Nog dezelfde dag verschenen er op Facebook foto’s waaruit bleek dat hij in Utah in het huwelijk was getreden. Zij hadden als twee jaar contact via Facebook.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up