‘Duivelse’ Surinaamse buurvrouw wordt weer besprenkeld met wijwater door Rooms Katholieke man

Een hoogbejaarde Nederlandse Rooms Katholieke  man heeft weer voor consternatie gezorgd door wijwater te gooien op zijn Surinaamse buurvrouw.  De man staat bij buren bekend als overdreven gelovig en maakt al jaren ruzie met zijn buurvrouw over geluidsoverlast. In dat kader heeft hij al vaker de politie voor haar gebeld.

De vrouw speelt dikwijls piano in haar woonkamer en zou volgens de gelovige helemaal geen rekening houden met de geluidsoverlast die ze anderen daarmee bezorgd. De muziekspeelster is echter van mening dat ze nauwelijks overlast bezorgd.

Geruime tijd geleden gooide de grijsaard ook al wijwater op het slachtoffer, maar de zaak werd vervolgens door tussenkomst van andere buren besproken en opgelost.

Echter ging het afgelopen zondag weer helemaal mis bij de etagewoning in Den Haag (Nederland) en werd de Surinaamse bij haar voordeur opgewacht en wederom besprenkeld met het heilige water. Daarbij beschuldigde de sterkgelovige de vrouw ervan, bezeten te zijn door de duivel. Hij zou er voor zorgen dat ze eeuwig in de hel zal branden.

Het slachtoffer had bij de vorige actie van de RK-man al aangegeven te willen verhuizen, maar voegde toen de daad niet bij het woord. Nu zegt ze daadwerkelijk een verzoek te zullen richten aan de woningbouwvereniging om in aanmerking te komen voor een ander huurhuis.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up