Duitse politie sprakeloos om naakte man op scooter

De politie in Duitsland heeft een man vandaag gestopt omdat hij poedelnaakt op een scooter rondreed.

De man reed door München en had slechts lederen sandalen aan. Toen hij gespot werd door de agenten, werd de man gestopt en aangesproken, waarop hij antwoordde: “is het niet bloedheet?” Op dat moment was de temperatuur 38.5 graden en is de piek nog niet bereikt.

De man werd niet gearresteerd, maar mocht na een ernstige waarschuwing huiswaarts keren.

Kort daarna werden enkele vrouwen die topless in het openbaar aan het zonnebaden waren in München aangesproken door beveiligingsmedewerkers.

Diverse Europese landen hebben te kampen met extreem hoge temperaturen. Duitsland en Frankrijk maken zich op voor een recordtemperatuur van boven de 40 graden. Ook onder meer Zwitserland zucht onder een hittegolf.

In Frankrijk hebben de autoriteiten diverse maatregelen getroffen. Het Franse meteorologisch instituut heeft een code oranje afgekondigd.

Frankrijk kent sinds augustus 2003 een ‘hitte-waarschuwingssysteem’. In dat jaar werd het land getroffen door extreme temperaturen, de hoogste in vijftig jaar. Er stierven toen naar schatting 15.000 mensen aan de gevolgen van de hittegolf.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up