Duitse politie sprakeloos om naakte man op scooter

De politie in Duitsland heeft een man vandaag gestopt omdat hij poedelnaakt op een scooter rondreed.

De man reed door München en had slechts lederen sandalen aan. Toen hij gespot werd door de agenten, werd de man gestopt en aangesproken, waarop hij antwoordde: “is het niet bloedheet?” Op dat moment was de temperatuur 38.5 graden en is de piek nog niet bereikt.

De man werd niet gearresteerd, maar mocht na een ernstige waarschuwing huiswaarts keren.

Kort daarna werden enkele vrouwen die topless in het openbaar aan het zonnebaden waren in München aangesproken door beveiligingsmedewerkers.

Diverse Europese landen hebben te kampen met extreem hoge temperaturen. Duitsland en Frankrijk maken zich op voor een recordtemperatuur van boven de 40 graden. Ook onder meer Zwitserland zucht onder een hittegolf.

In Frankrijk hebben de autoriteiten diverse maatregelen getroffen. Het Franse meteorologisch instituut heeft een code oranje afgekondigd.

Frankrijk kent sinds augustus 2003 een ‘hitte-waarschuwingssysteem’. In dat jaar werd het land getroffen door extreme temperaturen, de hoogste in vijftig jaar. Er stierven toen naar schatting 15.000 mensen aan de gevolgen van de hittegolf.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up