Drie verdachten opgesloten voor 55 pakken drugs op dubbele bodem container

Het onderzoek van de afdeling Narcotica Brigade in de zaak waarbij op zondag 8 april 55 pakken drugs in een dubbele bodem van een container in de vrachtruimte van een vliegtuig werd ontdekt, vordert. In deze zaak zijn er vijf verdachten aangehouden. Drie zijn in verzekering gesteld en twee heengezonden.

Na een ingesteld onderzoek werden op dinsdag 10 april de 32-jarige Jonathan W. en Anthony S. (30) aangehouden. Jonathan is na te zijn verhoord dezelfde dag heengezonden, terwijl Anthony enkele dagen was ingesloten.

Het verder onderzoek leidde op maandag 16 april tot de aanhouding van een medewerker van een vliegmaatschappij, Steven P. (51). Op donderdag 3 mei werd de 48-jarige luchthavenmedewerker Marino K. aangehouden.

De vijfde verdachte is de 37-jarige vliegmaatschappijmedewerker Humphrey King die zich op vrijdag 11 mei aanmeldde op de afdeling Narcoticabrigade. Hij werd op last van de procureur-generaal van Suriname opgespoord voor overtreding van de wet verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Steven, Marino en Humphrey in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort, schrijft de politie.(GFC)

Meer nieuws

63 illegalen in juni gedeporteerd

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in de maand juni 2018 drieënzestig vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende…

Barranquilla verwelkomt Suriname

Suriname is woensdag officieel welkom geheten door de Colombiaanse stad Barranquilla, waar vanaf donderdag de 23ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen plaatsvinden. Het Surinaams Olympisch Comité…

Scroll Up