Drie verdachten aangehouden tijdens Operatie HOOP

De politie van Centrum heeft zaterdagnacht op diverse locaties in het district Paramaribo acties uitgevoerd en verdachten aangehouden.

In Flora werd een drugsverkooplocatie aangedaan. Op die plek is de 27-jarige Dio B. aangehouden nadat er hasj in zijn bezit was aangetroffen.

De politie heeft ook invallen gepleegd op verschillende locaties in Geyersvlijt. Daarbij zijn de 19-jarige Prince M. en de 23-jarige Marvin K. aangehouden. Prince had hasj en yami in zijn bezit, terwijl Marvin Sukru en een XTC-pil bij zich had.

De aangehouden verdachten hadden ook diverse scherpe voorwerpen bij zich. Alle drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up