Drie mannen gepakt met drugs bij controlepost Stolkertsijver

Wetsdienaren hebben in de avond van maandag 13 november drie mannen aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De 37-jarige autobestuurder Ricardo M. en de mede-inzittenden Jean-Paul L. (22) en Sebastian S.(30) reden in een voertuig richting Albina. Bij de politie controlepost te Stolkertsijver werd tijdens controle in het voertuig twee pakjes aangetroffen met een witte substantie.

De pakjes hadden een gewicht van respectievelijk 4.220 – om 60 gram. De witte substantie is vervolgens getest op drugs en daarbij is gebleken dat de substantie in het pakje van 60 gram cocaïne of een derivaat daarvan moet zijn.

De vermoedelijke drug en de verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade en in verzekering gesteld.

Sebastian S. bezit de Franse nationaliteit.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up