Drank, drugs, dobbelen en bordelen: hoe diep kan een pastor zinken?

De christelijke pastor die na de aanslag in 2016 op de homoclub Pulse in Orlando (Florida) had gezegd dat hij hoopte dat de slachtoffers naar de hel gingen en dat de gewonden stierven, heeft zijn functie neergelegd omdat hij zich had overgegeven aan drank, drugs en prostituees.

“Deze 50 sodomieten zijn allemaal perverselingen en pedofielen, ze zijn het uitschot van de aarde en de aarde is nu een betere plek en ik zal een stap verder gaan,” zei Romero kort na de aanslag in zijn preek.

“Ik zal God bidden zoals ik vanmorgen heb gedaan, en ik zal dat vanavond opnieuw doen, dat God de taak zal voltooien die deze man [de aanslagpleger] is begonnen,” preekte hij.

Obama dood, vrouwenrechten weg

Vorige week betrad hij beteuterd de kansel. “Ik ben een afschuwelijke echtgenoot en vader. Ik treed terug als pastor van de Stedfast Baptist Church,” liet hij weten.

Op YouTube liet hij weten waarom hij zo afschuwelijk was: hij had in een casino gedobbeld, gezopen, drugs gebruikt en “Ik heb mijn vrouw meerdere malen bedrogen”, gaf hij toe.

In 2009 had hij tijdens een dienst gebeden om de dood van president Barack Obama. Hij hield zijn gemeente voor dat hij graag terug wilde naar een levensstijl waarin er geen vrouwenrechten bestonden.

 

Foto: Facebook

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up