Drama: 40-jarige vrouw sterft kort na landing op vliegveld

Brandi Hodges (40) overleed vrijdag kort na aankomst op de Internationale Luchthaven in Dubai.

Hodges vloog op die dag met haar zus van New York naar Dubai om familie te bezoeken, maar het werd een drama, want enkele minuten na de landing overleed ze op de airport.

Een nicht vertelt dat Hodges niet leed aan een ziekte. Volgens haar informatie voelde Hodges zich onwel, nadat het vliegtuig was geland. Zij en haar zus besloten om even te zitten, echter verloor Hodges het bewustzijn.

De zus haalde een stewardes erbij. Toen Hodges bijkwam, kreeg ze zuurstof toegediend. Kort daarna verloor ze weer het bewustzijn en werd ze geplaatst in een ambulance die het vliegveld nooit heeft verlaten.

Na enkele minuten bleek dat het ambulancepersoneel Hodges in een medische ruimte op de airport probeerde te reanimeren, echter zonder het gewenste resultaat.

De doodsoorzaak is nog niet bekend. Het ontzield lichaam wordt vandaag overgevlogen naar de Verenigde Staten.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up