Dokter steenrijk na 18 jaar lang valse diagnoses

Een Amerikaanse arts is aangeklaagd omdat hij 18 jaar lang dure behandelingen heeft voorgeschreven aan gezonde patiënten. Zelfs kinderen waren niet veilig voor de op geld beluste dokter. Het geld dat dokter Jorge Zamora-Quesada verdiende, spendeerde hij aan dure penthouses, een vloot luxewagens en zelfs een privéjet.

Zamora-Quesada, die momenteel in de cel zit, beschikte over drie ziekenhuizen in Texas, waar hij sinds 2000 ongeveer 10.000 patiënten per jaar ontving.

Volgens de aanklacht wordt hij beschuldigd van het voortdurend stellen van valse diagnoses, waardoor hij gezonde patiënten dure behandelingen kon voorschrijven. Bij de slachtoffers zijn zelfs kinderen vanaf 12 jaar en mensen met lichamelijke en mentale beperkingen.

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up