Dokter Evil krijgt 40 maanden voor splijten van tongen en afsnijden van oren

Redactie GFC Nieuws — De roemruchte ‘Dokter Evil’ is in Engeland veroordeeld tot meer dan drie jaren cel. De tattookunstenaar verwijderde op bestelling oren en tepels, en spleet tongen voor zijn cliënten. Hij werd veroordeeld omdat hij onbevoegd de geneeskunst uitoefende.

Brendan McCarthy, zoals hij officieel heet, schreeuwde het uit toen het vonnis werd voorgelezen. Veel van zijn ‘patiënten’ barstten in tranen uit.

De rechter oordeelde dat McCarthy “niet beschikte over de kwalificaties om chirurgische procedures uit te voeren of om te gaan met eventuele nadelige gevolgen die zich hadden kunnen voordoen.”

Veel van zijn cliënten vinden de gang van zaken niet eerlijk. “We gaven allemaal toestemming, we waren allemaal gelukkig, we wisten dat hij geen dokter was.”

Ezechiel Lott, die zijn oor in 2015 liet verwijderen, beweert dat hij zich bedrogen voelt omdat hij niet wist dat de procedure illegaal was.

Hij verklaarde tegen officier van justitie Peter Grieves-Smith “dat, als hij had geweten dat het illegaal was, hij het nooit zou hebben laten doen omdat hij echt niet zo wanhopig was om zijn oor te laten verwijderen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up