Dokter Evil krijgt 40 maanden voor splijten van tongen en afsnijden van oren

Redactie GFC Nieuws — De roemruchte ‘Dokter Evil’ is in Engeland veroordeeld tot meer dan drie jaren cel. De tattookunstenaar verwijderde op bestelling oren en tepels, en spleet tongen voor zijn cliënten. Hij werd veroordeeld omdat hij onbevoegd de geneeskunst uitoefende.

Brendan McCarthy, zoals hij officieel heet, schreeuwde het uit toen het vonnis werd voorgelezen. Veel van zijn ‘patiënten’ barstten in tranen uit.

De rechter oordeelde dat McCarthy “niet beschikte over de kwalificaties om chirurgische procedures uit te voeren of om te gaan met eventuele nadelige gevolgen die zich hadden kunnen voordoen.”

Veel van zijn cliënten vinden de gang van zaken niet eerlijk. “We gaven allemaal toestemming, we waren allemaal gelukkig, we wisten dat hij geen dokter was.”

Ezechiel Lott, die zijn oor in 2015 liet verwijderen, beweert dat hij zich bedrogen voelt omdat hij niet wist dat de procedure illegaal was.

Hij verklaarde tegen officier van justitie Peter Grieves-Smith “dat, als hij had geweten dat het illegaal was, hij het nooit zou hebben laten doen omdat hij echt niet zo wanhopig was om zijn oor te laten verwijderen.”

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up