Dokter Evil krijgt 40 maanden voor splijten van tongen en afsnijden van oren

Redactie GFC Nieuws — De roemruchte ‘Dokter Evil’ is in Engeland veroordeeld tot meer dan drie jaren cel. De tattookunstenaar verwijderde op bestelling oren en tepels, en spleet tongen voor zijn cliënten. Hij werd veroordeeld omdat hij onbevoegd de geneeskunst uitoefende.

Brendan McCarthy, zoals hij officieel heet, schreeuwde het uit toen het vonnis werd voorgelezen. Veel van zijn ‘patiënten’ barstten in tranen uit.

De rechter oordeelde dat McCarthy “niet beschikte over de kwalificaties om chirurgische procedures uit te voeren of om te gaan met eventuele nadelige gevolgen die zich hadden kunnen voordoen.”

Veel van zijn cliënten vinden de gang van zaken niet eerlijk. “We gaven allemaal toestemming, we waren allemaal gelukkig, we wisten dat hij geen dokter was.”

Ezechiel Lott, die zijn oor in 2015 liet verwijderen, beweert dat hij zich bedrogen voelt omdat hij niet wist dat de procedure illegaal was.

Hij verklaarde tegen officier van justitie Peter Grieves-Smith “dat, als hij had geweten dat het illegaal was, hij het nooit zou hebben laten doen omdat hij echt niet zo wanhopig was om zijn oor te laten verwijderen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up