Doksenclub mag exporteren naar Trinidad

Vanaf volgende week maandag zullen de producten van de Doksenclub ook in de schappen liggen van de diverse supermarkten in Trinidad.

“Heden kan De Vliegende Eend B.V. handelend in Suriname onder de naam Doksenclub u berichten dat na 4 volle jaren knokken, met diverse inspecties van Trinidad, CAHFSA met inspecteurs vanuit Jamaica, Guyana, Barbados en St. Vincent & Grenadines alsmede de diverse ISO 22.000 audits, kan zeggen dat doorzetten wordt beloond”, laat de directie weten.

De 40ft Container is door de douane in Trinidad en door de veterinaire dienst aldaar vrijgegeven en staat nu bij mijn agent in Trinidad t.w. Dockside Food Company.

“Wij willen eenieder bedanken, zeker ook de media, die ervoor hebben gezorgd dat “Export Doksenclub” hot news bleef alsmede de diverse ministers (HI&T, LVV en BUZA) die ervoor hebben geknokt om ervoor te zorgen dat ook Suriname vlees kan exporteren”, besluit de directie.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up