Dochter, 5, geeft vibrerende ring moeder cadeau aan klasgenote

GFC NIEUWS- Een vijfjarig meisje heeft een vibrerende ring van haar moeder als cadeautje gegeven aan een klasgenote.

‘s Avonds kreeg mama Kahla een berichtje van de moeder van Isabella, een vriendin van dochter Myla.

“Hey, jouw dochter gaf op de bus vandaag dit aan mijn dochter”, opent Isabella’s mama.

Wat volgt is een foto van een vibrerende ring. “Ik dénk dat ze in jouw spullen heeft gezeten”, grapt Isabella’s mama.

““Wow! Ik ben gechoqueerd! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het spijt me! Ik kan je verzekeren dat het nog niét gebruikt is geweest! We hebben net een pakje van vier gekocht en ik merk nu dat ik er eentje mis. Ze dacht waarschijnlijk dat het een armband was”, aldus Kahla.

Isabella’s mama kon er gelukkig om lachen. “‘t Is oké. Ik had het zélf niet door, tot mijn dochter het me gaf. Jouw dochter droeg het waarschijnlijk een hele dag”, laat ze weten. “Ik kijk meteen al haar spullen na”, liet mama Kahla nog weten.

Het verhaal ging in geen tijd viraal op social media.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer bizar nieuws

Gevangenis laat crimineel per ongeluk vrij

GFC NIEUWS- Een veroordeelde crimineel in een Belgische gevangenis werd voor kerst het afgelopen jaar per ongeluk vrijgelaten. Bekijk ook een ander interessant bericht door…

Delen:

Man bijt stuk van neus vriendin af

GFC NIEUWS- In Toronto, Canada, heeft een 30-jarige man een groot stuk van de neus van zijn 24-jarige partner afgebeten. Bekijk ook een ander interessant…

Delen:
Scroll Up