Dochter (25) onthoofd moeder en gooit hoofd in tuin buren

GFC NIEUWS-Een vrouw die haar moeder heeft onthoofd en het afgehakt hoofd had gedumpt in de tuin van een buur, is door de politie afgelopen zaterdag opgepakt voor moord.

De vrouw is ook meteen verwezen naar een ziekenhuis voor een medische analyse.

De 25-jarige Jessica Camilleri vermoordde haar 57-jarige moeder Rita in de keuken van hun woning in Sydney, Australië.

Rita paste op dat moment op haar kleinzoon, een neefje van Jessica.

News.com.au zegt dat de politie heeft bevestigd dat de 4-jarige de gruwelijke moord heeft moeten aanschouwen. De jongen is met een hoofdverwonding opgenomen in het ziekenhuis.

Aangenomen wordt dat Jessica een aantal messen gebruikte om haar moeder te vermoorden en te onthoofden.

De politie zegt: “Het was een bloederig tafereel. Dat is het ergste wat wij tot nu toe hebben gezien.”

Bij haar arrestatie zei Jessica: “Ik heb medische hulp nodig. Ik kan mijn vingers niet eens bewegen, vanwege het ongeluk. Mijn heel lichaam irriteert me. Ik kan niet opgesloten worden, totdat ik mij verschoon. Ik kon mezelf niet eens goed wassen om alle bloed van mijn lichaam te krijgen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up