Diverse activiteiten VHP in Saramacca

De Vooruitstrevende Hervormings- Partij(VHP) was het afgelopen weekend in het district Saramacca voor het afwerken van enkele activiteiten. “De VHP is meer dan een politieke partij, op sociaal- en sportgebied doet de VHP ook veel”, zegt de partij in een bericht.

Afgelopen zondag hebben de voetbalverenigingen Paigaam en Jong Groningen uit handen van waarnemend voorzitter van de VHP, Glenn Oehlers, sportmateriaal ontvangen.

Naast deze sportactiviteit was er ook een politieke activiteit. De waarnemend voorzitter heeft nieuwe VHP’ers welkom geheten in de oranje partij. Naast vele nieuwe jongeren zijn er ook sleutelfiguren uit andere partijen toegetreden tot de VHP.

Het programma werd afgesloten met een bezoek aan het Inheems Dorp Grankreek. Daar Oehlers kennis mogen maken met de vervanger van de kapitein van het dorp Grankreek.

De Agrarische Raad van VHP, afdeling Saramacca, heeft met geïnteresseerden uit het dorp enkele agrarische projecten in petto.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up