Disneymedewerker (40) wilde seks met meisje van 8

Redactie GFC Nieuws — In Florida is een 40-jarige medewerker van Disney World aangehouden omdat hij probeerde een meisje van 8 te verleiden. Frederick Pohl Jr. werd gearresteerd en is dinsdag aangeklaagd wegens “het geven van obsceen materiaal aan een minderjarige en het proberen een minderjarige te verleiden,” zei de officier van justitie in Florida in een verklaring.

In de aanklacht tegen Pohl staat dat hij een reeks online chatberichten met het meisje had gewisseld om een ​​seksuele ontmoeting met haar te regelen.

Pohl wist niet dat hij niet met het kind zat te praten, maar communiceerde met een undercover federale agent.

Hij zou naar verluidt expliciete foto’s van zichzelf hebben verzonden en met het kind hebben afgesproken in een hotel in Orlando.

Toen hij in het hotel aankwam, werd hij gearresteerd. Bij zijn aanhouding had hij condooms bij zich en een roze jurk in de maat van een kind.

Pohl werkte bij het Magic Kingdom in Walt Disney World in Orlando. Het is niet duidelijk wat zijn taak precies was.

Archieffoto Disneyworld

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up