Directeur PTC heeft hoge verwachtingen van nieuw studentenbestuur

De installatie van het nieuw studentenbestuur van het Polytechnic College Suriname (PTC) heeft zaterdag plaatsgevonden. De directeur van het PTC, Robby Holband, was persoonlijk aanwezig.

Holband heeft aangegeven hoge verwachtingen te hebben van het nieuw Bestuur in het bijzonder voor wat betreft de samenwerking en de communicatie met enerzijds PTC directie en personeel en anderzijds de studenten. Hij vertelde een hobbelige, maar succesvolle samenwerking te hebben met het vorig bestuur.

Hij is zeer tevreden over gerealiseerde zaken en wenst de leden van het aftredend bestuur succes verder met hun carrière en hoopt hen verder te zien groeien.

Het PTC studentenbestuur is in 2013 in het leven geroepen om de communicatie tussen enerzijds Directie en Management van PTC en anderzijds PTC-studenten te vergemakkelijken. Clyde Ford is 4 jaren voorzitter geweest. Hij was aanwezig om als voorzitter het beleid over te dragen aan de nieuwe voorzitter, Sharona Rein.

Ford heeft aangegeven veel ups-and-downs te hebben meegemaakt in zijn functie als PTC studs-voorzitter, maar is tevreden over de ontwikkeling die hij samen met zijn team heeft kunnen realiseren. Behalve Ford waren ook Franklyn Vrij en Santousha Pinas aanwezig voor de installatie van het nieuw bestuur.

Enkele activiteiten waarbij dit bestuur betrokken was: PTC Open Dag Paramaribo, PTC Introductiedag, Spaarlampenproject in Paramaribo en Nickerie in samenwerking met EBS en een educatieve wandeltour in de binnenstad.

Het nieuw bestuur bestaat uit: Sharona Rein: voorzitter, Arnaez Allison: ondervoorzitter, Bruyning Devnon: secretaris, Kali Simran: penningmeester en Tjong – A – Hung Alegandro: commissaris.

De nieuwe voorzitter kijkt uit naar een prettige samenwerking, goede communicatie en een leerrijke periode. Zij geeft aan met haar team, altijd klaar te zullen staan voor zowel de directie als de studenten van het PTC. Zij staat open voor opbouwende kritiek en bedankt ook de aftredende voorzitter voor zijn ondersteuning in de aanloop naar de overdracht. De slogan van PTC Studs luidt: It’s about us!

Foto: Eerste rij van voren (links naar rechts): Kali Simran, Sharona Rein, Arnaez Allison. Tweede rij-links naar rechts: Tjong – A – Hung Alegandro, Santousha Pinas, Bruyning Devnon. Laatste rij- van links naar rechts: Franklyn Vrij, directeur Robby Holband, Clyde Ford.
(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up