Directeur Operationele Diensten Justitie Lucretia Redan ontheven

De directeur Operationele Diensten op het ministerie van Justitie en Politie, Lucretia Redan, is uit haar functie ontheven.

Het is nog niet duidelijk waarom Redan het veld moet ruimen en wie haar plaats zal innemen.

Voor enige tijd maakte Redan deel uit van het Ondersteuningsteam Korps Politie Suriname. Dit team was ingesteld in 2017 om het vertrek van de toenmalige korpschef Agnes Daniël op te vangen.

Daarvoor was Redan onderdirecteur Consulaire Zaken op het ministerie van Buitenlandse Zaken en hoofd Human Resources Management van het Korps Politie Suriname.

Toen in september 2014 de post van zaakgelastigde vrijkwam in Nederland, volgde Redan Chantal Doekhi op. In 2017 werd ze teruggeroepen als diplomaat.

Delen:

Meer nieuws

Bosinventarisatietraining voor Bigi Poika

De gemeenschap van het Inheems dorp Bigi Poika heeft een bosinventarisatie training gevolgd, die verzorgd werd door medewerkers van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)….

Delen:

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up