Dikker worden tijdens feestdagen -ondanks veel en lekker eten- kun je voorkomen of reduceren

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Tijdens de feestdagen is het bij heel veel personen in ons land de gewoonte om veel meer te eten. Wij gaan vaker naar restaurants, doen ons tegoed aan allerlei dik makende lekkernijen zoals Kerstbrood, gebak, koek, chocolade, frisdrank en uiteraard veel rijst en dergelijken.

Het resultaat is vaak dat wij in deze leuke feestperiode flink in gewicht en omvang toenemen. Vooral bij de buik is bij sommigen al gauw te merken dat die zichtbaar en voelbaar boller/opgeblazen en vetter wordt. Dit is helemaal niet gezond en bovendien esthetisch erg lelijk.

Maar wat kun je doen om het dikker worden tijdens de feestdagen – en eigenlijk het hele jaar door- te voorkomen? De befaamde Europese topafslankspecialist Jonathan Clarke geeft vanuit Valencia (Spanje) de belangrijkste tips aan GFC Nieuws.

“Het beste is uiteraard om zo min mogelijk koolhydraten naar binnen te krijgen. Maar tijdens de feestdagen kiezen de meesten daar liever niet voor omdat ze alle lekkernijen niet willen laten staan. Ik adviseer daarom natuurmiddelen in te nemen die een zeer gunstige invloed hebben op de koolhydraatstofwisseling. Deze helpen om af te slanken, zijn erg gezond en zorgen ervoor dat je bij te veel en verkeerd eten minder snel of helemaal niet dik(ker) wordt”, legt de topexpert uit.

“Je kan bij voorkeur kiezen voor 1 theelepel per dag van het natuurproduct FATOFF. Indien je een sterkere werking wenst kun je FATOFF combineren met 1 theelepel GRANNUR. De combinatie van deze twee zeer gezonde natuurmiddelen hebben additioneel een synergetische werking. Door de koolhydraatstofwisseling positief te beïnvloeden beperk je het dikker worden bij te veel en verkeerd eten tijdens de feestdagen en het geeft een goede boost aan de gezondheid”, aldus de Europese topexpert.

Ook een zeer ervaren gediplomeerde afslankspecialiste van Constantin zegt dat het gunstig ondersteunen van de koolhydraatstofwisseling met natuurmiddelen als FATOFF, GRANNUR, DFB en Gemberslank in combinatie met HIIT en het beperken van de koolhydraten intake in combinatie met de afslankbehandelingen bij Constantin, de beste opties zijn en daarenboven nog heel veel goeds doen voor de gezondheid.

Verscheidene internationale wetenschappelijke onderzoekingen, onder meer van Harvard university en Stanford university, hebben onomstotelijk bewezen dat een verstoorde koolhydraatstofwisseling in het lichaam ernstige welvaartsproblemen zoals overgewicht (overtollig vet / obesitas/ ernstig overgewicht), impotentie, huidklachten, diabetes en talrijke andere klachten in de hand werkt.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Delen:

Geheim achter ouder worden dan 100 onthuld

GFC NIEUWS- Wetenschappers hebben het geheim achter het ouder worden dan 100 jaar ontdekt. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link…

Delen:

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:
Scroll Up