Diefstalverdachte aangehouden, kompaan voortvluchtig

De politie van het ressort Centrum heeft de 49-jarige Robby S. aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal.

Robby wordt ervan verdacht op 15 mei met een kompaan een man aan de Waterkant, ter hoogte van de Vreedzaam Markt, met geweld te hebben beroofd van zijn portemonnee inhoudende SRD 400, euro 400, en U$ 600.

Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij door de twee verdachten benaderd. Eén van ze bracht hem gelijk met een scherp voorwerp een steekverwonding toe in zijn buikstreek. Hierna verlieten de straatrovers de plek met medeneming van zijn portemonnee.

Omstanders gingen de twee verdachten achterna, hielden Robby aan en droegen hem over aan de politie. Hij verklaarde zich niet schuldig te hebben gemaakt aan dat strafbaar feit, maar zijn kompaan, die kon vluchten met de buit.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up