Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant.

De benadeelden deden aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Centrum. Het eerste slachtoffer verklaarde dat hij zijn handelszaak op de Centrale Markt op vrijdag 18 mei verliet, nadat hij die had afgesloten.

In de nacht van zaterdag 19 mei ontdekte zijn zwager dat het slot van de achterdeur van de zaak kapot was geslagen. De eigenaar ging naar zijn zaak en kwam tot de ontdekking dat daaruit twee 28 lbs gascilinders, een doos met gereedschappen en een geldbedrag in Surinaamse dollars waren gestolen.

Op camerabeelden is te zien hoe Krishnapersad M. de handelszaak binnendrong en de goederen en geld nam. Vanaf dat moment begon de politie met de opsporing van deze verdachte.

Op maandag 27 mei deed de tweede persoon aangifte van inbraak bij zijn eettent op de Vreedzaam Markt. De wijze van inbraak was nagenoeg op dezelfde manier. Uit de eettent zijn twee 28 lbs gascilinders en een lichtmotor buitgemaakt.

Enkele uren na de tweede aangifte werd Krishnapersad in het stadscentrum gesignaleerd en aangehouden. Hij is door de politie in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Bezoeker wordt arrestant

De politie van Geyersvlijt heeft vorige week vrijdag de 32-jarige Gillian L. opgesloten overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Delen:

Delen:

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:
Scroll Up