Diamanten huwelijk echtpaar Kromopawiro-Sowidjojo

Te midden van hun kinderen, overige familieleden en genodigden, herdacht het echtpaar Kromopawiro – Sowidjojo op zaterdag 18 mei jongstleden, hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft zestig jaren lang liefde en trouw met elkaar gedeeld, met als basisingrediënten begrip, geduld en verdraagzaamheid.

Bij dit heugelijk feit bracht de districtscommissaris van Para Armand Jurel, samen met de bestuursdienst een bezoek aan het echtpaar om hen namens de president van de Republiek Suriname te feliciteren en een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.

Gimo Kromopawiro is geboren op 12 oktober 1938, in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van zeven kinderen, waarvan hij de 6de is. Hij heeft als jonge man gewerkt voor de Suralco, tot aan zijn pensionering toe.

Sini Kromopawiro-Sowidjojo, is geboren op 12 december 1943, in het district Commewijne. Zij is altijd huisvrouw geweest en heeft de zorg van haar gezin altijd vooropgesteld. Veder houdt ze zich bezig met tuinieren.

Het echtpaar heeft 7 kinderen gehad, waarvan 2 reeds overleden zijn. Verder bestaat de familie uit 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. De oudste kleindochter gaf aan blij te zijn om haar grootouders nog te midden van de familie te hebben.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up