Delegatie ministerie Economische Zaken Curaçao bezoekt SLM

Een delegatie van het ministerie van Economische Zaken van Curaçao, de dames Agnette Kingswijk en Shereeta Ramcharan, brachten vandaag een bezoek aan het hoofdkantoor van Surinam Airways aan de Jaggernath Lachmonstraat.

De delegatie ging vergezeld met de vertegenwoordiger van de Curaçao, Tourist Board, mevrouw Janine de Windt, die dit weekend in Suriname vertoefd voor de Curacao InfoMart.

De InfoMart 2017, de 4e editie, zal gehouden worden op 18 november op het parkeerterrein van TBL Cinema’s.

Bezoekers kunnen daar informatie krijgen over reizen naar en verblijf op Curaçao,. Ook Oleana van Curinde Freezone Curaçao, vergezelde het gezelschap.

Curinde FreeZone Curaçao, zal op de InfoMart vooral aan personen die geïnteresseerd zijn goederen op de freezone te betrekken, informatie geven.

De delegatie van het Curaçaose ministerie van Economische Zaken zal tijdens haar verblijf in Suriname ook bezoeken afleggen bij diverse instellingen waaronder ook bij het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme in Suriname.(GFC)

Meer nieuws

Huurauto verduisterd en doorverkocht

De recherche van regio Oost heeft op donderdag 5 juli de 42-jarige Steve L. voor verduistering van een voertuig en de 52-jarige Dharminderkoemar A. voor…

Inbreker (50) door politiekogel geraakt

De 50-jarige Steven. B is zaterdagochtend door een politieambtenaar geschoten in zijn been. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP….

WK-dag voor de Papegaatjes

Peuterschool en Kinderdagverblijf “De Papegaaitjes” heeft een WK-dag georganiseerd voor de kinderen. Deze sportdag werd vrijdag gehouden op het Plein van 12 mei. Minister Lalinie…

Scroll Up